Het Klokgebouw, de nieuwe poptempel in Eindhoven is hard aan de weg aan het timmeren de nieuwe poptempel van het zuiden te worden. Na al enkele grote concerten te hebben georganiseerd van o.a. Faithless, Megadeath en Slayer, maakte Mojo Concerts dit weekend bekend twee bands in het Klokgebouw te programmeren die dit weekend ook op Pinkpop waren te bewonderen. Op 6 november a.s. komt de Amerikaanse rockband Alter Bridge naar Eindhoven, om tweeënhalve week later het stokje over te geven aan White Lies, die op 24 november in het Klokgebouw zullen optreden. In de nieuwe zaal, gevestigd op het oude Philips-terrein Strijp-S, kunnen zo’n 5000 bezoekers binnen. Ook staan al concerten geboekt van o.a. 3 Doors Down, Blof, Het Brabants Orkest en Marco Borsato en strijken festivals als het Speedfest, de Persistence tour en de Super ’90’s Party er wederom neer.

Deel: