Destine heeft haar nieuwe headline tour aangekondigd, met 9 shows in oktober, verspreid door het land. Support acts op de hele tour zijn de twee bevriende Britse bands Attack! Attack! en Room 94. Afgelopen december tourde Destine nog samen met Attack! Attack! door Europa. De afgelopen maanden was Destine vooral in het buitenland te vinden om te touren en nieuwe songs op te nemen. In Florida en New York is hard gewerkt aan het nieuwe materiaal, waarvan op 16 juni de eerste single ‘Stay’ zal verschijnen. Ook in juni en juli zal de band nog enige tijd in het buitenland verblijven, waaronder shows in China, Japan, Duitsland en TsjechiĆ«.

Daarnaast zijn er nog promotionele activiteiten in Duitsland en Frankrijk, waar nu de single ‘In Your Arms’ wordt uitgebracht. Het goede nieuws voor de Nederlandse fans is dat er, naast enkele zomerfestivals, nieuwe tourdata voor oktober zijn gepland:

{slide=Tourdata}

06 oktober – Willemeen, Arnhem. www.willemeen.nl
07 oktober – De Kelder, Amersfoort. www.podiumdekelder.nl
08 oktober – De Nieuwe Nor, Heerlen. www.nieuwenor.nl
09 oktober – Atak, Enschede. www.atak.nl
10 oktober – Paradiso, Amsterdam. www.paradiso.nl
13 oktober – Paard van Troje, Den Haag. www.paard.nl
14 oktober – Simplon, Groningen. www.simplon.nl
15 oktober – Perron 55, Venlo. www.perron55.nl
16 oktober – 013, Tilburg. www.013.nl

{/slide}

Kaarten voor deze shows kosten 12,50 euro; vanaf 7 juni start de voorverkoop via de zalen. Naast de nieuwe clubshows zijn ook nieuwe festivaldata aangekondigd:

{slide=Festivaldata}

06 augustus – Geuzenpop, Enschede. www.geuzenpop.nl
13 augustus – Huntenpop, Ulft. www.huntenpop.nl
14 augustus – Booch Festival, Heerlen. www.booch.nl

{/slide}

Foto (c) Stephen Hotsma/Maxazine.nl

Deel: