altDe britse zangeres Adèle heeft vanwege stemproblemen haar hele Amerikaanse concertreeks moeten cancellen. Vanwege een keelontsteking moest ze al eerder vijf concerten afzeggen, nu blijkt dat ze héél haar tournee (negen shows) af moet zeggen. De 23 jarige zangeres hoorde vorige week van de artsen dat er een ontsteking te zien was in haar keel en het verstandig was om even gas terug te nemen. Ze lastte de show die ze in Minnepolis zou geven af, maar ging daarna té snel weer verder met concerten geven.

“Ik ben enorm gefrustreerd, maar ik kan niets anders doen dan het advies van mijn artsen opvolgen en langer rust houden”, liet de zangeres weten in een verklaring. Ze zou haar Amerikaanse tournee zaterdag weer oppikken in San Francisco, maar dat gaat dus niet door. Of alle concerten opnieuw ingepland kunnen worden, wordt momenteel bekeken.
Deel: