De openingsdag van festival Paaspop is compleet uitverkochtl; Dat maakte de organisatie gisteren bekend. Het is het eerste jaar dat het muziekevenement ook op vrijdag plaatsvindt, en dat blijkt dus een succes. Het festijn wordt traditiegetrouw in het paasweekend gehouden. Op zaterdag en zondag is nog plaats voor vijftienduizend bezoekers.

Het driedaagse festival heeft zo’n 150 acts geprogrammeerd. Grote publiekstrekkers zijn o.a. Guus Meeuwis, Anouk, Triggerfinger, BLOF en de Golden Earring op het programma. Wij van Maxazine kunnen bezoekers daarnaast aanraden Diablo Blvd, The Hot Stewards, de Bazzookas, Jah6 en Fresku te gaan beluisteren.

Op het terrein De Molenheide in Schijndel staan komend weekeinde tien podia opgebouwd. Volgens de organisatie heeft het mooie weer van de afgelopen dagen bijgedragen aan de snelle verkoop. Bezoekers kunnen overnachten op de nabijgelegen camping.

Deel: