Fischer-Z, één van de grotere Britse art-pop/new wave bands uit de jaren ’80 komt naar Nederland. Centraal persoon in de band was en is John Watts,componist, zanger en later ook producer van de band die wereldwijd hits scoorde met o.a. ‘Marliese’, ‘The Worker’, en ‘So Long’. Fischer-Z is een van die bands waar altijd een bepaalde vraag omheen heeft gehangen: niemand lijkt te weten of de uitspraak Fischer Zee, Fischer Zed, of Fischer Zzzz was. Fischer-Z komt van 6 tot en met 10 april naar Nederland voor meerdere concerten door het gehele land.

{slide=tourdates}

6 April 2011, 013, Tilburg, NL

7 April 2011, Hedon, Zwolle, NL

8 April 2011, Bibelot, Dordrecht, NL

9 April 2011, Patronaat, Haarlem, NL

10 April 2011, Dru Fabriek, Ulft, NL

{/slide}

{slide=Fischer-Z – Marliese}http://www.youtube.com/watch?v=RwoNQ9uOF_c{/slide}

Deel: