Het afscheidsconcert van Faithless is volgende maand live te volgen in vijf Nederlandse bioscopen. De Britse danceformatie maakte vorige week bekend na vijftien jaar uit elkaar te gaan. Op 8 april geven ze hun allerlaatste concert in Londen. De slotshow van de Passing the Baton Tour wordt rechtstreeks uitgezonden in Pathé-bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg en Groningen.

Ook fans in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Letland, Luxemburg en Noorwegen kunnen via een satellietverbinding meegenieten van het afscheidsconcert. Faithless, bekend van hits als Salva Mea, God is a DJ en We Come 1, geeft deze week voor het laatst concerten in Nederland. De groep staat donderdag in Groningen, vrijdag is Eindhoven aan de beurt. “We hebben, samen met onze fans, een ongelofelijke, epische en ontroerende ervaring doorgemaakt”, kondigde frontman Maxi Jazz het einde van Faithless vorige week aan op zijn website. “We hadden nooit gedacht dat het zo lang zou duren.”

Foto Maxi Jazz (c) Stephen Hotsma/Maxazine.nl

Deel: