altOp de website van Pearl Jam is nu de mogelijkheid om een speciale Pearl Jam 1993-1995 Super Deluxe Collections Edition Box Set van Vs./Vitalogy te bestellen. Deze zeer uitgebreide box bevat 3 CD’s met : een geremasterde versie van Vs met 3 bonus tracks, een geremasterde versie van Vitalogy met 3 bonus tracks en de legendarische Live-show vanuit het Orpheum Theatre te Boston (12-4-1994).

Ook bevat de box 1 LP met Vs, een dubbel LP met Vitalogy en nog een dubbel LP met daarop de Live-show vanuit het Orpheum Theatre te Boston (12-4-1994). Een ruim één uur durende cassette met daarop de uit 1995 stammende ‘Self Pollution Radio Broadcast’. Alsof dat nog niet genoeg was krijg je er ook nog een 80 pagina’s tellend boek bij vol met foto’s, kunst en tekeningen van EV en Jeff. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een enveloppe bij met daarin een verzameling Vs en Vitalogy hebbedingetjes waaronder litho’s van alle bandleden, posters en nog véél meer.

Bestel je de Box nu dan ontvang je ook nog 6 digitale tracks van de Orpheum show welke NIET op op de CD of LP staan. Op 29-3-2011 ontvang je dan een email met de link om deze 6 nummers te dowloaden.

Deel: