De Canadese zangeres Céline Dion is gisteren om 11.11 uur plaatselijke tijd in Florida bevallen van een tweeling. De twee jongetjes kwamen ter wereld via een keizersnee, aangezien de tweeling een maand te vroeg ter wereld kwam. De twee zijn slechts 2,55 en 2,38 kilo zwaar, waardoor de tweeling voorlopig in een couveuse moet worden verpleegd.

Dion raakte net als bij haar vorige zwangerschap maar moeilijk zwanger, en probeerde het ook deze keer met een reageerbuisbevruchting. Het duurde echter zes behandelingen en een miskraam, voordat de zwangerschap werd volbracht. De 42-jarige zangeres en haar 68-jarige echtgenoot René Angélil hebben reeds een 9-jarig zoontje, René Charles. Daarnaast heeft Angélil nog drie volwassen kinderen uit eerdere relaties. Hoe de twee nieuwe spruiten van de zangeres heten is nog niet bekend.

Deel: