De Amerikaanse zangeres Ke$ha geeft haar nieuwe single ‘We R Who We R’ gratis weg op haar website. Vanaf maandag a.s. (18 oktober) 18:00 uur Nederlandse tijd, zal de nieuwe single 24 uur lang gratis te downloaden zijn op de site. We R Who We R’ is de eerste nieuwe single die afkomstig is van de re-package van haar album ‘Animal’ die onder de naam ‘Cannibal’ wordt uitgebracht. Op ‘Cannibal komen 8 nieuwe tracks en een nieuwe remix te staan’.

{slide=Ke$ha – We R Who We R}http://www.youtube.com/watch?v=Q97c5szTgIA{/slide}

Begin dit jaar bracht Ke$ha haar debuut album ‘Animal’ uit, dat in de VS inmiddels de platina status heeft bereikt, en wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren van zijn verkocht. Eerder deze maand werd Ke$ha de elfde vrouwelijke solo artiest die minstens vier top 10 notering behaalde in de Billboard Hot 100 die afkomstig waren van een debuutalbum. Van haar eerste single ‘TiK ToK’ zijn wereldwijd meer dan 8.5 miljoen exemplaren verkocht.

Op haar nieuwe album werkt Ke$ha niet alleen met producer Dr. Luke samen, maar ook met Max Martin (Britney Spears, P!nk), Benny Blanco (Katy Perry, 3Oh!3) en Bangladesh (Lil’ Wayne, Beyoncé). Het album is vanaf 22 november verkrijgbaar.

Deel: