De fans hebben lang moeten wachten en hopen, de Britse boy band [[Take That]] heeft gisteren laten weten weer in de originele samenstelling bijeen te zijn gekomen. [[Robbie Williams]] heeft zich wederom bij de groep gevoegd en er zal een nieuw album opgenomen gaan worden. Na maanden van speculaties hebben [[Gary Barlow]], [[Howard Donald]], [[Jason Orange]], [[Mark Owen]] en Robbie Williams op donderdag 15 juli bevestigd dat ze een album hebben opgenomen in de originele Take That bezetting. Het album staat gepland voor release in November van dit jaar.

Het is voor het eerst dat Take That weer een volledig album in originele bezetting sinds de release van het album ‘Nobody Else’ in 1995 uitbrengt. De reünie vond plaats vorig jaar september in New York na Take That’s succesvolle ‘The Circus Live’ tournee. Kort daarna hebben alle vijf de bandleden in het diepste geheim 6 songs geschreven en opgenomen die de basis vormden voor het nieuwe album. Sinds september heeft de band hard gewerkt aan het afronden van het nieuwe album, dat op dit moment nog geen titel heeft en in november uit zal komen op het label [[Polydor Records]]. De productie van het album is gedaan door [[Stuart Price]] ([[The Killers]], [[Madonna]], [[Scissor Sisters]]). Daarnaast hebben ze de uitnodiging mogen ontvangen om een optreden te mogen verzorgen voor de Britse Koningin Elizabeth. In 2012 zal zij haar 60-jarig jubileum vieren waarbij de band is uitgenodigd. Hopelijk is de majesteit er dan nog, ze heeft nu al de respectabele leeftijd van 84 jaar.

Deel: