Ondanks een fantastische sfeer is Oosterhout Live gisteravond gestaakt vanwege het noodweer dat het hele feest in het water gooide. Regen en wind veroorzaakte grote scheuren in de tent waar de artiesten optraden, waardoor de organisatie het onverantwoord vond het evenement door te laten gaan. Gelukkig voor het publiek was het eerste deel van de avond geslaagd met een line-up van formaat.

[[Bauke]], [[Sieneke]], [[Jaap]] en [[Robert Leroy]], die samen met [[Lange Frans]] in duet trad zorgden voor een avond, waardoor het teleurgestelde publiek in ieder geval nog met een gematigd positief gevoel naar huis deed gaan. Natuurlijk zong de Eurovisie-songfestival-zangeres haar ‘Ik ben verliefd Sha-la-lie’, maar wachtte het publiek tevergeefs op [[Frans Bauer]], [[Thomas Berge]] en [[Vinzzent]], die helaas onverrichter zake naar huis konden.

Toen het doek begon te scheuren bleef een echte paniek uit, hoewel een enkeling die direct onder het gescheurde doek stond een ogenblik in paniek dreigde te raken. Gelukkig voor een ieder bleef de schade beperkt tot wat materiaal, wat overgebleven consumptiebonnen, maar had de organisatie met de weersvoorspellingen in het hoofd, het evenement toch voor de zekerheid eerder moeten afgelasten. Een kleine smet, op wat een gezellige avond had moeten worden.


Foto’s (c) 2010 Freddie de Roeck

Deel: