De grote winnaar van de TMF awards, gehouden voor de 14e keer, waren deze keer [[The Opposites]]. In drie categorieën mochten ze de awards mee naar huis nemen. Het rapduo Willem de Bruin en Twan van Steenhoven samen met Sef & Gers hadden ze de hit “Broodje Bakpao”, waarmee ze de award voor de beste video en de TMF Superchart Award in de wacht sleepten. Vervolgens kwam ook de TMF pure award hun kant op. [[Kane]] mocht ook een award mee naar huis nemen in de categorie Beste Live Act. [[Tiesto]], kreeg zoals verwacht de Beste Dance Act award. De TMF Marco Borsato Award verdween in de tas van [[Waylon]]. Vervolgens gingen de Beste Vrouw en Beste Man awards naar [[Esmee Denters]] en [[Jan Smit]]. Optredens werden gegeven door onder anderen [[Nick & Simon]], [[Di-rect]], [[Gabriella Cilmi]] en [[ The Partysquad]].

Deel: