[[Geuzenpop]] 2010 belooft weer groots te worden! Na een geslaagde aflevering van het festival in 2009 komt de organisatie wederom met een programma om U tegen te zeggen. De programmering van 2010 zal bestaan uit A La Din, Appie Daalmeijer, Bert ter Brugge & Nobo, [[Bettie Serveert]], Black Sun Empire, Chris van der Ende, Christian Pielich, [[Cords]], Crime & Punishment, Data Noir, Dead Elvis and His One Man Grave, The Other, Fingers on Fire, [[Go Back To The Zoo]], [[InTwine]], [[Kontrust]], Liloe and the Rigs, Lt. and the Winedrunk Patrolmen, Memphis Maniacs, Orange Maplewood, Paceshifters, Paper Tiger, [[Peter Pan Speedrock]], Shaking Godspeed, The Casings, The Longmen, [[The Mad Trist]], Thijs Kemperink, [[Tom Sligting]], Tom White & his Friends, Velvet Monk, VrouwEnZo en Woody & Paul.

Site
Geuzenpop

Deel: