Tok Tok TokMensen, ik heb nú toch een leuke cd in de speler zitten! Daar moet u beslist eens naar luisteren. Allemaal liedjes van de [[The Beatles]], gespeeld door Tok Tok Tok. The Beatles zijn natuurlijk alles bij elkaar al meer dan 1 miljard keer gecoverde (het blijven natuurlijk stuk voor stuk ook pareltjes). Vaak (dat coveren) met middelmatig succes. Tok Tok Tok doet dat coveren echter prima en het is een heerlijke cd!

Het begint goed met “Come Together” (prima track om mee te beginnen!) en de luisteraar – ik dus – ben meteen gegrepen door de prachtige stem van Tokunbo Akinro. Een stem die, naarmate de cd vordert steeds mooier, zwoeler en betekenisvoller wordt. Schitterend! Een subtiele combinatie van de breekbare stem van Silje Nergaard en de soul van [[Sade]]. Echt, schitterend.

Tok Tok Tok’s vertolking van “Blackbird” is legendarisch. Heel klein, langzaam, maar geweldig funky. Knap, om die nummers zo te spelen. Het blijven allemaal de nummers van de The Beatles, maar het sax- en stemsausje van Tok Tok Tok doen er prachtige dingen mee.

Na “Taxman”, nummer vier van de cd, ben ik helemaal fan geworden van Tok Tok Tok en de heerlijke stem van Tokunbo Akinro. En dan, de laatste voor nu… ik kan ze allemaal wel doen, maar ik zal ongetwijfeld in de herhaling vallen. “Get Back”. Geniaal! Zoals u Get Back nog nooit heeft gehoord. Kopen die cd, mensen. Niet over nadenken, gewoon kopen die hap!

Ik geef ze dan ook graag een 9/10. Voor uitvoering, songkeuze en Tokunbo Akinro. Bravo!

Deel: