Guus Meeuwis, (c) Freddie de RoeckMarco Borsato, (c) Freddie de RoeckTwee van Nederlands bekendste zangers gaan in duet met elkaar. [[Guus Meeuwis]] en [[Marco Borsato]] zijn met z’n twee de studio ingedoken en hebben samen het nummer ‘Schouder aan schouder’ opgenomen. “De wens om samen iets te doen bestaat al jaren. Nadat we afgelopen zomer het podium deelden is dat gevoel alleen maar gegroeid”, aldus Meeuwis op zijn website. De samenwerking komt misscihen vreemd over, aangezien het Meeuwis was die vorig jaar Borsato’s bedrijf [[The Entertainment Group]] mede ten val bracht, nadat The Entertainment Group de zanger naar zeggen een half miljoen Euro schuldig bleef. Ondanks de financiĆ«le problemen bleef de band tussen de zangers sterk. “Het is fantastisch om onze warme vriendschap op deze manier te kunnen bezegelen met muziek!”, volgens Borsato.

Deel: