Tijdens de release-party van zanger van het Nederlandse lied [[John de Bever]] in Partycentrum ‘De Vrachtkar’ in Reusel kreeg de zanger op zaterdagavond het symbolische 1e exemplaar van de single uitgereikt door zangeres [[Renee de Haan]] die in de jaren ’80 scoorde met haar hit ‘Vuile Huichelaar’. Tijdens de Release Party, waaraan meer dan tien artiesten hun medewerking verlenen waaronder Ferry de Lits, Rinus Ponsen, Johan Heuser, Aanthony, Wesley Ponsen, Chris en Williejan, Mark Rijs, Delli Pfaff en natuurlijk Renee de Haan, werd het publiek getrakteerd op een avond, waar gezelligheid de boventoon voerde. Met zijn nieuwe hit op zak, een WK-single, een nieuw album en een ‘John de Bever V.I.P DinnerShow’ in het verschiet, is 2010 voor John de Bever, nu al een succesjaar!

Copyright 2010 Freddie de Roeck
Deel: