De overblijfselen van [[James Brown]] liggen gewoon in zijn graftombe. De advocaat die vijf kinderen van Brown vertegenwoordigt spreekt het verhaal, dat een van Browns dochters afgelopen week beweerde. LaRhona, een van de buitenechtelijke kinderen van de zanger beweerde dat het lichaam van de soulzanger was verdwenen. Het stoffelijk overschot van ‘The Godfather of Soul’ bevindt zich, gehuld in één van Browns kenmerkende glitterpakken, netjes in zijn graftombe, zegt de advocaat echter. LaRhonda Petit, de 48-jarige dochter van Brown, beweerde dat het lijk ergens verborgen wordt gehouden zodat er geen volledige autopsie op het lichaam verricht kan worden. Zij is ervan overtuigd dat haar vaders overlijden geen natuurlijke dood was. Volgens de officiële berichten overleed ‘The Godfather of Soul’ in 2006 op 73-jarige leeftijd aan hartfalen, veroorzaakt door een longontsteking.

Deel: