Oud [[Popstars]]-finaliste [[Dewi]] brengt haar oud-Popstars-collega’s weer bijeen. De 26-jarige zangeres heeft onder meer finalisten Kim, Kristel en Joshua weten te strikken voor een jamsessie in [[club Panama]] in Amsterdam. De Popstars-reünie vindt zondag plaats, maakte Dewi bekend. Of ook Popstars-winnaar [[Wesley Klein]] van de partij is, is nog niet bekend. De voormalige betontimmerman timmert aardig aan de weg. Zijn debuut ‘You Raise Me Up’ bereikte de top van de hitlijsten, zijn tweede single moet volgende week vrijdag verschijnen. Naast de drie finalisten zijn ook andere deelnemers van de partij. Zo zingen ook voormalig mystery-Popstars [[Robin Zijlstra]] en [[Charlotte ten Brink]] een deuntje mee. Ook [[X Factor]]-deelneemster [[Rachel Kramer]] geeft acte de présence. De talentenjachtdeelnemers krijgen tijdens de jamsessie muzikale steun van collega’s als [[Jim Bakkum]] en [[Miss Montreal]]. “Wij vonden het de hoogste tijd dat dit soort jamsessies weer in Amsterdam plaatsvinden”, zegt Dewi. De 26-jarige belooft concerten met een ‘intieme huiskamersfeer’. Dewi wil de muzikale middagen vaker gaan organiseren.

Deel: