Nu Koninginnedag er weer aan komt, gonst het van de geruchten welke artiesten er dit jaar op zullen treden op het museumplein. Vorig jaar viel het in het water door het drama in Apeldoorn. [[Radio 538]] organiseert weer een spetterend festival om Koninginnedag te vieren. Tijs Verwest ([[Tiësto]]) vertelde in Pauw & Witteman gisteravond dat hij voor Koninginnedag dit jaar gewoon weer naar Amsterdam komt. Vorig jaar stond de deejay ook al op de affiche. 538 wil net als het koninklijk huis de traditie in stand houden en laat zich niet uit het veld slaan door de gebeurtenissen van vorig jaar. Overigens was toen ook het eerste Nederlandse optreden van Ray & Anita ([[2 Unlimited]]) aan het eind van de dag de grote publiekstrekker van het feest. Wie er nog meer op zullen treden op het festival is nog niet bekend, dit zal je ter zijner tijd lezen, hier op Maxazine!

Deel: