Terwijl de Gallagher broertjes nog steeds bezig zijn om elkaar te beledigen en zwart te maken in de pers, heeft Noel het plan om een nieuw project op te starten. De tekstschrijver, wie een optreden zal verzorgen tijdens het Teenage Cancer Trust later deze maand, is nu van plan om een zomerhuis in zijn tuin te gaan bouwen. Uit het BBC verlag maken we op dat Gallagher een vergunning heeft aangevraagd bij het Chiltern District Council om toestemming te krijgen om een toevluchtsoord in zijn tuin te mogen gaan bouwen in zijn woonplaats, Chalfont St Giles, Buckinghamshire. Het zou een luxueuze houten , achthoekige constructie moeten worden. Het is niet zeker of de [[Oasis]] gitarist direct betrokken zal zijn bij het bouwen, maar we hebben het idee dat het nieuwe album in het nieuwe gebouw opgenomen gaat worden.

Deel: