Ex-[[Sugababes]]-zangeres [[Keisha Buchanan]] is van plan haar oude bandmaatjes voor de rechter te slepen. De 25-jarige zangeres, die in 1998 aan de wieg stond van de band, wil niet dat de huidige drie leden de naam Sugababes blijven gebruiken. Keisha eist dat [[Heidi Range]], [[Amelle Berrabah]] en [[Jade Ewen]], de huidige Sugababes, een andere naam verzinnen. Doen ze dat niet, dan wil Keisha een forse som geld zien. Volgens de Britse krant Daily Mail kan Buchanan miljoenen ponden opstrijken. De 25-jarige Keisha werd in september gedwongen de Sugababes te verlaten. Ze was het laatste oorspronkelijke lid. De band brak in 2000 door met ‘Overload’. Toen maakten naast Keisha ook [[Mutya Buena]] en [[Siobhan Donaghy]] deel uit van de meidenband. Siobhan werd als eerste vervangen, in 2001 nam Heidi haar plaats in. Vier jaar later maakte Mutya plaats voor Amelle. Als Keisha gelijk krijgt, zou dat het einde van de Sugababes kunnen betekenen, Sugababes is een van de meest succesvolle meidenbands ooit, en een naamsverandering zou een complete ramp zijn, volgens kenners.

Deel: