Nu [[EMI]] de beroemde [[Abbey Road]] Studio’s in Londen wil verkopen om uit de noodlijdende situatie waarin ze verkeren te komen, hebben steeds mee celebrities interesse het monument te kopen. Na [[Paul McCartney]], die de studio, waar [[The Beatles]] vrijwel al hun platen opnamen, samen met een aantal andere muziekliefhebbers wil opkopen, heeft ook [[Andrew Lloyd Webber]] aangegeven interesse te hebben in de beroemde studio’s. Webber wil de studio van de ondergang redden, ongeacht wat EMI er voor vraagt. Ook [[National Trust]], een investeringsmaatschappij die verschillende historische huizen en monumenten heeft aangekocht, schijnt interesse te hebben in het pand. Vooralsnog heeft Webber, met een geschat vermogen van 750 miljoen pond, de meeste kans het pand, dat in 1929 voor 100.000 Pond door EMI is afgeschaft, het pand te kopen.

Deel: