[[DJ Chuckie]] gaat doorbreken aan de andere kant van de oceaan als het aan [[Akon]] ligt. De rapper heeft de Nederlandse DJ gevraagd om een nummer samen te maken voor zijn nieuwe album ‘Stadium’. Naast Chuckie staan ook samenwerkingen met o.a. [[David Guetta]] en [[Lady Gaga]] op het album, dat wordt geproduceerd door Akon zelf, in samenwerking met niemand minder dan [[Dr. Dre]]. De cd wordt een mix van Euro house beats, Amerikaanse R&B en hiphop. Van de nieuwe cd, die dit jaar uitkomt, is de muziek nog meer in detail uitgewerkt dan bij Akons vorige album, ‘Freedom’, dat in 2008 uitkwam. Vorig jaar werd Akon veroordeeld tot een taakstraf nadat hij een fan van het podium afgooide, ook werd hij beschuldigd van het simuleren van seksuele handelingen op het podium met een minderjarige fan.

Deel: