Rockband [[Fall Out Boy]] is niet meer, tenminste niet in de samenstelling waaruit de band de laatste jaren bestond. De band uit Wilmette, in Nederland vooral bekendVanwege hun samenwerking met [[John Mayer]], en zanger [[Patrick Stump]] gaat zich voortaan bezig houden met zijn solocarrière en de [[Gym Class Heroes]], waar hij al langer bijklust. Stump is op het moment bezig met zijn eerste solo-album, maar verwacht persoonlijk dat de rest van de band het na zijn vertrek wel volhoudt. “Vergelijk het een beetje met [[Aerosmith]]. [[Steven Tyler]] is er nu uitgezet, maar die band blijft toch altijd bestaan,” aldus Stump. Reagerende op zijn vertrek hebben [[Andy Hurley]] en [[Joe Trohman]] ook aangekondigd de band te verlaten. Reden van de breuk is misschien de uitspraak van bassist [[Pete Wentz]], die afgelopen week al een breuk met de groep aankondigde.

Deel: