[[Corry Konings]] keert toch terug bij de organisatie van het Songfestival. De manager van kandidaat [[Marlous Oosting]] heeft dat vandaag bevestigd. Konings zal Oosting bij de voorbereidingen van het Songfestival van zondag blijven coachen. De bekende zangeres stopte eerder nog met het begeleiden, wegens onenigheid over de gekozen stijl door Oosting, maar na enkele goede gesprekken tussen de twee managements en de organisatie is de draad dan toch weer opgepakt. Elke kandidaat studeert onder begeleiding van een bekende zanger een eigen variant in van het nummer ‘Ik Ben Verliefd – Shala Lie’, geschreven door [[Pierre Kartner]]. Oosting had een andere stijl in gedachten dan Konings, die koos voor een bewerking van [[Waylon]]. Na beraad wordt nu een derde versie bedacht, wel in samenwerking met de populaire zanger, maar een waarmee alle partijen kunnen leven.

Deel: