Momenteel zijn [[Lionel Richie]] (foto) en [[Quincy Jones]] bezig met het maken van een nieuwe versie van “Whe are the World”, het nummer wat in 1985 werd uitgebracht voor hongerend Afrika. Ter ere van het 25-jarig jubileum van het nummer word het opnieuw uitgebracht, de opbrengst zal gaan naar Haïti. In het Nokia Theater te Los Angeles zullen hedendaagse artiesten op 1 februari, de dag ná de grammy’s de videoclip en de single gaan opnemen. [[Usher]] en [[John Legend]] zijn al gevraagd om mee te doen, en zullen waarschijnlijk worden bijgestaan door andere artiesten als [[Wyclef Jean]], [[Sting]], [[Fergie]], [[Stevie Wonder]], [[Alicia Keys]] en [[Justin Timberlake]]. Een andere reden die wordt genoemd voor het opnieuw opnemen van de single is om een eerbetoon te brengen aan de ‘King of Pop’, die in juni van vorig jaar plots overleed. Het zou zomaar kunnen dat de stem van [[Michael Jackson]] te horen zal zijn in de nieuwe versie van het nummer.

Deel: