Muziekcabaretduo [[Acda & de Munnik]] zal bij hun nieuwe theatertournee een relatief nieuw fenomeen introduceren. Bezoekers kunnen na afloop van de voorstelling de B-kant van de nieuwe single van het duo ‘Eva’, zelf uitkiezen. Het tweede nummer zal van de voorstelling van dezelfde avond komen en wordt direct op de single bijgebrand. Hoewel het duo claimt hiermee een absolute wereldprimeur te hebben, is hetzelfde principe enkele jaren geleden al gebruikt bij de CD’s van de [[Night of the Proms]], waarbij bezoekers na afloop konden kiezen van welke avond ze een vers gebrande CD wilden aanschaffen. Dit heeft echter niet lang stand gehouden aangezien al na enkele avonden bleek dat muziekliefhebbers liever een echte CD aanschaffen dan een gebrand CD-rommetje. Desondanks gaan Acda en de Munnik met het concept op stap, vanaf morgenavond treedt het duo op tijdens de nieuwe tournee ‘Ode’.

Deel: