[[Diggy Dex]] zal op [[Noorderslag]] een bijzondere samenwerking aangaan met zangeres [[Nikki]]. Tijdens zijn clubtour, die aankomende week start, maakt hij zijn eigen versie van Op Zoek Naar [[Mary Poppins]]. De Amersfoortse rapper scoorde vorig jaar samen met de Vlaamse [[Eva de Roovere]] een nummer 1 hit met ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’. Met een clubtour voor de boeg zoekt hij nu per regio naar een lokale Eva om hem op het podium bij te staan. Door de drukke schema’s van zowel Diggy Dex als Eva de Roovere spelen zij vaker niet dan wel samen ‘Slaap Lekker’ live. Ook op Noorderslag lukte het de Vlaamse Eva niet om erbij te zijn in verband met de aftrap van haar eigen theatertour. Om Eva te vervangen op Noorderslag besloot Diggy Dex Nikki te vragen zijn grote hit samen met hem te zingen. ‘Zijn eigen Nederlandse Eva!’ Nikki, bekend van o.a. [[Idols]], scoorde enkele hits met de nummers ‘Bring Me Down’ en ‘What Did I Do’. Haar optreden op Noorderslag zal de eerste zijn na drie maanden rust in verband met een stemoperatie.

Deel: