De [[FBI]]-files van [[MIchael Jackson]] zijn openbaar gemaakt, en daarin staan verrassende details. Naar het schijnt werd Jackson jaren geleden al met de dood bedreigd door ene Frank Paul Jones, die de helft van Jacksons eigendommen op eiste. Toen niet werd gereageerd op de bedreigingen, ging Jones zelfs nog verder door te dreigen met een aanslag tijdens een concert van de King of Pop, duizenden onschuldige toeschouwers mee de dood in jagend. Ook [[George Bush sr.]], de toenmalige president van de Verengde Staten, werd door Jones bedreigd, in zijn pogingen geld van de zanger los te peuteren. Ook blijkt de FBI een agent speciaal op Jackson te hebben gezet, die onder anderen de beschuldigingen onderzocht die een Engelse tiener deed, aangaande het mogelijke seksuele misbruik door de zanger. Niet alle files zijn door de FBI openbaar gemaakt. Details over de dood van de zanger zijn nog achter gehouden, aangezien het onderzoek naar de dood van Jackson nog in volle gang is.

Deel: