[[Aerosmith]]-frontman [[Steven Tyler]] heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek om af te kicken van zijn verslaving aan medicijnen. De 61-jarige zanger raakte verslaafd aan medicijnen door verschillende operaties die hij de afgelopen tien jaar onderging. “Ik neem deze verantwoordelijkheid, omdat ik niet kan wachten weer op het podium te klimmen en de studio in te gaan met mijn bandleden. Ik houd van Aerosmith en ik houd ervan op de bühne te staan”, aldus Tyler. Aerosmith moest afgelopen zomer hun tournee afzeggen, omdat de zanger tijdens het concert van het podium viel, en hier een gebroken schouder aan overhield. Volgens de dokter van Tyler worstelt de rocker met een chronische pijn in zijn knieën en voeten. “Tyler zet zijn shows op de eerste plek, maar kampt al jaren met pijn`, aldus zijn dokter. De bandleden staan achter de beslissing van Tyler zich opnieuw op te laten nemen in een afkickkliniek. “Ik denk dat hij deze hulp en aandacht nodig heeft”, liet drummer Kramer van Aerosmith weten. Enkele weken geleden nog lagen de bandleden overhoop met Tyler, nadat deze enige tijd niets van zich liet horen. Geruchten over een breuk tussen Tyler en de rest van de band waren dan ook aan de orde van de dag, maar die lucht lijkt nu geklaard.

Deel: