Enkele weken geleden was het groot nieuws dat zangeres [[Nicole Scherzinger]] uit de [[Pussycat Dolls]] zou stappen om zich te richten op een solo-carriëre. In plaats van dat de overige Dolls op zoek zouden gaan naar een nieuw bandlid, zijn de rollen totaal omgedraaid, en gaat Scherzinger door met de Dolls, die wel op zoek gaan naar nieuwe Dolls. De niet doorgaande plannen van Scherzinger zouden bij enkele meiden kwaad bloed hebben gezet, en zouden, nu de zangeres toch in de band blijft, zelf de band verlaten. Wie van de Dolls uit de band stapt is nog niet duidelijk, maar dat het management een zoektocht is gestart naar meerdere nieuwe zangeressen is een feit. Volgens manager en oprichtster van de Pussycat Dolls in 1995, [[Robin Antin]], zit er zelfs een kans in dat de nieuwe Pussycat Dolls allemaal nieuwe gezichten rond Nicole Scherzinger zullen zijn.

Deel: