Het concert ter nagedachtenis van [[Michael Jackson]], dat eerst in Wenen, maar na het wegvallen van enkele topacts werd verplaatst naar Londen, gaat nu helemaal niet door. De organisator die enkele topacts bijeen wilde brengen in een tribute voor Jackson is failliet verklaard. De organisatie, geleidt door [[Jermaine Jackson]], had het tributeconcert gepland voor de zomer van 2010, is onder curate gesteld, wat betekend dat er verder niets kan worden georganiseerd. De kaartverkoop voor het concert was flink gedaald, nadat grote artiesten als [[Chris Brown]], [[Mary J Blige]] en [[Natalie Cole]], zich hadden terug getrokken. Volgens de organisatoren hebben Oostenrijkse media de line-up als B-artiesten bestempeld toen het concert verplaatste naar Londen, ervoor gezorgd dat de artiesten zich kwaad terug trokken.

Deel: