[[Celine Dion]] komt in het voorjaar van 2010 met een nieuwe film. In ‘Celine: Through the Eyes of the World’, wordt de Canadese megaster gevolgd tijdens haar meest recente tournee. De ‘Taking Chance World Tour’, die werd gehouden in 2008 en 2009, bezocht 5 continenten en 25 landen. Bijzonder was dat Celine Dion zich tijdens deze tour omringde met een grote groep familie, waaronder haar moeder, man en 8 jarige zoon. ‘Through the Eyes of the World’ neemt de kijker mee op een reis rond de wereld waarin beelden van de diverse concerten worden afgewisseld met materiaal dat achter de schermen is opgenomen. Celine omschrijft de film zelf als volgt: “This was an amazing world tour, but there’s a lot more than just concert footage on this film. I let the cameras follow me everywhere. There are a lot of ups and downs, and it’s very personal and it’s definitely the most intimate journey that I’ve ever shared with my fans.”

Met meer dan 200 miljoen verkochte albums is Celine Dion de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Daarnaast heeft ze in haar carriere al meer dan 1000 prijzen gewonnen waaronder 5 grammy’s en 2 oscars. De ‘Taking Chance World Tour’ begon in februari 2008 en duurde 12 maanden. In die tijd werden 93 steden aangedaan en werden haar concerten door 3 miljoen fans bezocht. Vooralsnog wordt de film alleen in de VS gedistribueerd. Of de film ook naar Europa komt, is nog niet bekend.

Deel: