De politie van Californië heeft de Canadese zanger [[Paul Anka]] en zijn 30 jaar jongere vrouw Anna Yeager uit elkaar gehaald, nadat Yeager de politie had gebeld omdat Anka een pistool op haar gericht zou hebben. De 68-jarige zanger van o.a. ‘Diana’en ‘Put your head on my shoulder’ heeft al langere tijd ruzie met zijn vrouw, en slaapt zelfs al enige tijd in een hotel. Op de bewakingsbeelden die de schrijver van o.a. [[Frank Sinatra]]’s hit ‘[[My Way]]’ aan de politie liet zien bleek echter dat Yeager de bedreiging uit haar duim had verzonnen om haar echtgenoot zwart te maken. Vorig jaar nog moest de politie ook al tussenbeide komen, nadat de vrouw ijsblokjes naar het hoofd van de zanger had gegooid. De ruzie startte dit keer omdat Anka zijn vrouw beschuldigde het kamermeisje te hebben geslagen.

Deel: