Meidengroep [[Centerfold]] gaat op tour door het buitenland. Acht dagen lang zullen de dames eerst door Griekenland reizen voor verschillende fotoshoots, interviews en optredens, daarna staan o.a. Rusland, Dubai, Singapore en Engeland op het programma. Het wordt bepaald geen vakantie voor drie meiden, want er moet hard gewerkt worden. Alle dagen zijn van begin tot eind vol gepland met radio en televisie interviews, fotoshoots en optredens in verschillende clubs. Er staan fotoshoots op de planning voor verschillende grote tijdschriften, waaronder [[Maxim]], Men’s Magazine, Shape en Mirror Magazine. Daarnaast gaan ze langs verschillende radio- en televisiestations voor interviews met o.a. [[MTV]], Mad TVen Vibe FM. Natuurlijk ontbreken de optredens in de hipste clubs van Griekenland niet tijdens deze tour. Stage Club, Schisa Club, Big Fish, Elpecado, Kontis en Club Mustang zijn slechts enkele voorbeelden van locaties waar de dames een spetterend optreden verzorgen.

Begin 2009 werd de comeback van Centerfold aangekondigd met drie frisse en sexy meiden. De eerste single sinds de nieuwe samenstelling ‘Take Me’ werd een groot succes en bereikte de negende positie in de Single Top 100. Vele optredens in het land, cover [[FHM]], vele radio en tv optredens o.a. Life & Cooking, [[RTL]] Blvd, [[Giel Beelen]], [[Frank Dane]] op [[Radio 538]] waren het gevolg en nu gaat Centerfold voet aan wal zetten in Griekenland.

Deel: