[[Oasis]] zal nooit meer in originele bezetting bij elkaar komen. Dat zegt [[Liam Gallagher]], broer van de in augustus bij de band opgestapte [[Noel Gallagher]]. Liam verklaart voortaan altijd ergens mee bezig te zullen zijn als zijn broer belt. Zelfs als Noel zijn broer zal bellen met excuses en de vraag de band te heroprichten zal Liam niet thuis geven. Liam is furieus op zijn broer omdat die een mogelijke solo-carriĆ«re belangrijker vindt dan het voortbestaan van de band, die wereldberoemd is geworden door o.a. de hit ‘[[Wonderwall]]’. Ook zal Liam nooit meer nummers spelen van Oasis die geschreven zijn door Noel. frapant genoeg zijn juist de grootste hits van de band geschreven door Noel. De 47-jarige Liam zegt verder met een nieuw album bezig te zijn, samen met [[Gem Archer]] en [[Andy Bell]], hoewel het nog niet zeker is dat dit onder de naam Oasis zal uitkomen.

Deel: