[[Esmée Denters]] is afgevallen in de race voor de award voor beste Europese act bij de MTV Music Awards. Donderdag worden de prijzen uitgerijkt in Berlijn, en bij de definitieve nominaties bleek Denters te weinig stemmen gehaald te hebben voor de laatste vijf. De zangeres is uitgeroepen tot beste Nederlandse act en was derhalve in de running voor een nominatie voor beste Europese act bij de Awardshow. Het publiek mag nu uitmaken wie van die vijf regionale muzikanten donderdag tijdens de uitreiking van de MTV Europe Music Awards naar huis gaat met de prijs voor beste Europese act. Genomineerd zijn de Finse rockband [[Deep Insight]], de Russische [[Dima Bilan]], de Poolse [[Doda]], de Italiaanse rockband [[Lost]] en de Turkse rap/rockband [[MaNga]]. Afgelopen week nog riep [[Justin Timberlake]] op om te stemmen op de 21-jarige zangeres, maar ook die oproep heeft niet mogen baten.

Deel: