Het artiestengala 2009 zit er weer op. Gisteravond was er bij ’t Plein in Udenhout geen enkele kaart meer te verkrijgen om dit jaarlijks terugkerend artiestengala bij te wonen. Om 20.30 uur stond de eerste artiest gepland, Geert Harding, die ieder jaar het artiestengala organiseert en presenteert, gaf de microfoon door aan Davy die de muzikale aftrap voor zijn rekening nam. Nienke de Ruiter, een zangeres helemaal uit het noorden van het land, was ook speciaal naar Udenhout gekomen om op te treden. Hieruit blijkt wel dat het een muziekfeest is dat tot ver buiten de gemeentegrenzen bekend is. Maar ook toppers uit Brabant traden er op zoals Rob van Daal En Vinzzent. Maar waar veel fans voor waren gekomen en bijna heel de zaal mee meezong was de muziek van Rene Schuurmans, die er ook bij was, en ook de tijd nam voor zijn fans, die met de in Brabant populaire zanger op de foto wilden en een handtekening wilden van hem.

Copyright 2009 Freddie de Roeck/www.freddie2.nl
Deel: