[[The Entertainment Group]] is failliet, en dat heeft ook gevolgen voor de inboedel van de organisatie van [[Marco Borsato]]. De gehele inboedel gaat onder de hamer, en die inboedel bestaat ook uit de gouden en platina platen en awards van de artiesten van the Entertainment Group. Ook het meubilair en enkele auto’s worden verkocht op last van de curator. 34 Gouden en 23 platina platen van onder anderen Marco zelf, [[Trijntje Oosterhuis]] en [[Guus Meeuwis]] worden verkocht vanaf 150 euro. de cd-collectie van de organiastor wordt verkocht vanaf €50 per kast vol CD’s dus koopjesjagers kunnen hun slag slaan. Vrijdag en zaterdag kunnen belangstellenden een kijkje gaannemen in de villa van de Group en bieden kan tot maandag de 26e. Ook zijn de spullen te bezichtigen via de website van veilinghuis BVA. Marco zegf is alweer druk bezig zijn spaarrekening te vullen; hij spreekt de stem in van de Italiaanse kok Prosciutto in de nieuwe animatiefilm ‘Arthur en de wraak van Malthazard’, die vanaf 9 december in de bioscopen draait.

Deel: