Je zou denken dat je buren blij zijn als je als grote ster naast ze komt wonen. Niet in het gaval van [[Madonna]]; haar buren hebben de zangeres aangeklaag wegens geluidsoverlast. Karen George, Madonna’s buurvrouw in diens appartement in New Yorks Upper West Side beweert dat het appartement dagelijks op z’n grondvesten staat te schudden. Volgens George gebruikt de zangeres het appartement slechts als repetitieruimte. Maddonna moet haar activiteiten stoppen in het appartement, dat uitkijkt over het [[Central Park]], of anders laten de buren haar uit haar appartement zetten. George heeft de beheerders van het vier miljoen dollar kostende appartement al ingeschakeld, enook die vinden de geluidsoverlast van dien mate dat ook zij Madonna al hebben gewaarschuwd. Madonna heeft in de jaren ’90 ook al een penthouse in het appartementencomplex gekocht voor 2 miljoen dollar, en heeft het andere appartement vorig jaar aangeschaft als werkruimte voor (inmiddels) ex-man [[Guy Ritchie]].

Deel: