[[Sugababes]]-oprichtster [[Mutya Beuna]] is van plan de populaire meidengroep weer in originele staat terug te brengen. Mutya heeft de afgelopen tijd urenlang aan de telefoon gehangen met haar mede-ex-Sugababes, om hen te overtuigen weer bij elkaar te komen. [[Siobhan Donaghy]] en Buena hebben elkaar afgelopen zomer voor het eerst in jaren weer eens ontmoet, en hadden uren nodig om bij te praten. Na de ontmoeting al was Buena ervan overtuigd dat de drie weer bij elkaar konden komen, en ook Donaghy is er voor te porren. [[Keisha Buchanan]], het laatste lid dat de band, afgelopen maand, verliet is druk bezig om een solo-carriƫre te starten, maar sluit een samenwerking met de meiden niet uit. De drie zijn ervan overtuigd dat de ruzies in de band tot jeugdzonden behoren, en ze nu volwassen genoeg zijn die achter zich te laten. De Sugababes ontstonden in 1998, Siobhan werd in 2001 vervangen door [[Heidi Range]], en [[Amelle Berrabah]] nam het stokje van Mutya over in 2005.

Deel: