De vijf jaar geleden overleden [[Andre Hazes]] krijgt een speciaal eerbetoon tijdens [[Vrienden van Amstel Live]]. De overleden zanger wordt in de finale van het evenement geeerd door zijn collega-artiesten. Het eerbetoon moet een jaarlijks terugkerend onderdeel van de show worden. Een artiest die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse muziekgeschiedenis wordt daarbij in het zonnetje gezet. Andre Hazes is dit jaar de eerste. Vijf jaar na zijn overlijden gaan onder anderen [[Kane]], [[Rowwen H├Ęze]], [[Nick en Simon]] en [[Jan Smit]] aan de slag met werk van Hazes. Welk Hazesnummer ze zullen vertolken is nog niet bekend. Bezoekers kunnen via de website van de Vrienden van Amstel Live op hun favoriete nummer stemmen. In Ahoy is het eind januari zeven avonden op rij weer het toneel van de Vrienden van Amstel Live. Het festijn wordt komend jaar al weer voor de twaalfde keer gehouden.

Deel: