Terwijl over de hele wereld de hitlijsten doorgaans worden geregeerd door de nieuwste generatie artiesten, vlotte nummers en flitsende videoclips, heeft niemand meer erg in de oude generatie. [Barbara Streisand]] steekt alle rappers, R&B-artiesten en popzangers en -zangeressen in de Verenigde Staten de loef af, door hem haar stem voor de negende keer op nummer één in de Billboard top 200 te komen. Met haar nieuwe album ‘Love is the answer’ verkocht de zangeres in één week 180.000 copieën, meer dan [[Mariah Carey]] met haar nieuwste ‘Memoires of an imperfect angel’, en [[Paramore]]’s ‘Brand new eyes’, het album dat iedereen op één had verwacht. Het is voor het eerst dat een zangeres negen keer op de hoogste plaats in de albumlijst staat. [[Pearl Jam]] zakte in de album lijst van de eerste positie naar de tiende.

Deel: