[[Elvis Presley]]’s kleinzoon Benjamin Presley heeft een platencontract van 5 miljoen dollar afgesloten voor maar liefst 5 albums! De 16-jarige zoon van [[Lisa Marie Presley]] tekende bij het grote [[Universal]], en is reeds bezig met het opnemen van zijn eerste album. Benjamin verklaart een geheel eigen geluid te brengen, en niet te proberen zijn beroemde grootvader te imiteren. Elvis stierf 15 jaar voor dat zijn kleinzoon ter wereld kwam als 2e baby van Lisa Marie en haar eerste man [[Danny Keough]]. Danny en Lisa Marie scheidden in 1994, maar leven nog altijd op het zelfde landgoed, hetzij in aparte huizen. Benjamin’s zus, de 20-jarige Danielle, is werkzaam als model. 20 Dagen na de scheiding van Benjamin en Danielle’s oudres, trouwde de dochter van de King of Rock ’n Roll met [[Michael Jackson]], de King of Pop. Na dat huwelijk, dat al in 1996 eindigde, trouwde zij met acteur [[Nicolas Cage]] en huidige man [[Michael Lockwood]].

Deel: