[[Mick Taylor]], ex-gitarist van de [[Rolling Stones]] wil geld zien van zijn oude band. Hij gaat de rockband aanklagen vanwege niet ontvangen royalties. Mick verving in 1969 de toenmalige gitarist [[Brian Jones]], die vanwege enkele veroordelingen wegens drugsgebruik niet mee kon op tournee. Enkele maanden na diens ontslag uit de band stierf Jones onder verdachte omstandigheden. Taylor verliet de band in december 1974 en werd vervangen door [[Ronnie Wood]]. Toch claimt Taylor recht te hebben op de royalties van een zestal albums, waaronder ‘[[Sticky Fingers]]’ en ‘[[Exile on Mainstreet]]’. De Engelsman heeft er spijt van dat hij destijds geen advocaat in de arm heeft genomen, maar denkt er over dit nu wel te doen. Volgens hem is dat de enige manier waarop [[Mick Jagger]] en zijn band hem serieus zullen nemen.

Deel: