De geruchten gingen al lange tijd; [[Gordon]] zou niet meer passen in het concept van de [[Toppers]]. Gordon zelf ontkende de geruchten lange tijd, maar collega-Topper [[Rene Froger]] komt nu met de verklaring dat Gordon inderdaad is gevraagd uit Toppers te stappen. Doet de populaire zanger dit niet vrijwillig, dan zal hij onvrijwillig uit de Toppers worden gezet. Volgens Froger past Gordon niet meer in het plaatje. Gordon zou zich keer op keer misdragen, onder andere tijdens de deelname aan het [[Songfestival]] in [[Moskou]], in het hotel op een manier die bij Froger in het verkeerde keelgat schoot. Ex-topper [[Gerard Joling]] zou in beeld zijn om het gat van Gordon te vullen. Of [[Jeroen van der Boom]], op zijn beurt eerder Jolings plek overnam, bij de Toppers blijft is nog de vraag. Van der Boom is druk met zijn solo-carrière en zou Toppers slechts zien als een leuk uitstapje.

Update: Gordon verlaat per direct de Toppers!

Lees meer

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-language:EN-US;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –> Gordon verlaat per direct zelf de Toppers

“Ik heb jarenlang met ongelooflijk veel plezier bij de Toppers gezongen met als hoogtepunt de deelname aan het Eurovisie Songfestival in Moskou. Eerder dit jaar gaf ik aan dat ik twijfelde of ik creatief gezien weer voldoende kon toevoegen aan de Toppers. Ik was verantwoordelijk voor de uitbundige kleding, de spectaculaire entourage en was de aanjager van het feestgevoel. Ik heb daar enorm veel plezier aan beleefd en ongelooflijk veel passie ingestopt. Maar ik ben na alle commotie van de afgelopen weken tot de slotsom gekomen, dat ik de creatieve kracht niet meer heb voor de Toppers.”

“De afgelopen weken is door de media veelvuldig gesuggereerd dat een vertrek aanstaande was. Daar was ik in ieder geval niet meer mee bezig. Twee weken geleden hebben Benno de Leeuw, de manager van de Toppers, en ik elkaar nog gesproken. Van een gedwongen vertrek was geen sprake. Helaas is een bericht van ons daarover voor sommige journalisten niet voldoende geweest. Dat is jammer, want het was en is nog steeds niet in het belang van de Toppers dat er zoveel onrust is. De CD en DVD zijn nu uit en het ziet er allemaal prachtig uit. Dat ik nu toch besluit om te stoppen, heeft alles te maken met die negatieve spiraal, waar de Toppers in terecht gekomen zijn.”

“Na het overlijden van zijn ouders heeft de oprichter van de Toppers, mijn goede vriend René Froger, de luwte gezocht. Hij heeft zich afzijdig gehouden van alle commotie rond de Toppers en dat begrijp ik volkomen. Ik heb hem vandaag persoonlijk laten weten dat ik nu stop met de Toppers. Zoals gezegd, het waren vijf ongelooflijk fijne jaren met veel mooie momenten en als hoogtepunt het Songfestival in Moskou.”

“Ik ga me nu verder concentreren op de andere dingen uit mijn carrière, zoals het TV-programma Glitter Glamour Gordon en de nieuwe single voor de Stichting Nationaal Huidfonds Niemand lacht zoals jij. Ik ben een boek aan het schrijven over de liefde met veel gedichten en een handleiding voor gebroken harten. Als dat uitkomt, zijn er plannen om aansluitend een liefdesprogramma te maken. En daarnaast blijf ik met heel veel plezier mijn eigen optredens in het land doen.”

“Ik wens de Toppers natuurlijk al het goede. Ik hoop dat de rust rond deze superformatie weer terugkeert en wie mijn plek ook inneemt, heel veel plezier en ik weet als geen ander, het is geweldig om een Topper te zijn!”

Deel: