[[Kylie Minogue]] plant een dubbel-huwelijk met haar zuster Dannii. De zangeres wil de feestelijkheden rond haar huwelijk met het Spaanse model Andres Velencoso in Melbourne samen vieren met dat van haar jongere zus [[Dannii Minogue]]. Kylie schjnt al van jongs af aan te dromen over een dubbel-huwelijk met haar zus, en dit is de eerste keer dat beiden dolgelukkig zijn met hun relaties. De ouders van beroemde zussen zijn opgewonden over de plannen en ook de 37-jarige Dannii, die een verhouding heeft met rugby’er Kris Smith, is reeds is begonnen met het zoeken naar een bruidsjurk.

Deze zal hoogstwaarschijnlijk worden ontworpen door de Australische ontwerper Collette Dinnigan, terwijl Kylie twijfelt om haar vriend en ontwerper Matthew Williamson in te schakelen, of toch een oude [[vintage]]-jurk aan te schaffen. De 41-jarige Kylie, heeft recentelijk een luxe appartement gekocht in Tossa de Mar, Andres’ geboortestad en lijkt zich daar samen met Velencoso te willen vestigen.

Deel: