Gewapend met een repertoire, bestaande uit een mengeling van nieuw materiaal, klassiekers uit eigen werk en interpretaties van internationale klassiekers, wist [[Racoon]] vorig seizoen het theaterpubliek te betoveren. Wegens het overweldigende succes van deze theatertour staat de band dit najaar opnieuw op de planken. Vooralsnog staan 27 optredens op het programma.

De afgelopen jaren werden maar liefst drie van de vier studioalbums van Racoon bekroond met een gouden of platina status. Hiermee veroverde het viertal een prominente plaats in tal van Nederlandse huiskamers. De groep was al lange tijd regelmatig te zien in clubs en op de grote festivalpodia maar ook in het theatercircuit blijken de vier [[Zeeuwen]] uitstekend tot hun recht te komen. De tournee langs de Nederlandse theaters start 31 juli in het openluchttheater Caprera in [[Bloemendaal]]. De laatste show is 18 december in het [[Nieuwe Luxor]] Theater in Rotterdam.

Deel: