Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Her Majesty in Her Majesty in Bostheater Ommen.

Concerttip zaterdag 21 juli: Her Majesty in Bostheater Ommen

Na twee uitverkochte tournees met hun weergaloze vertolking van het legendarische ‘Déjà vu’ van Crosby, Stills, Nash & Young graaft Her Majesty dieper in de ruim gevulde schatkamervan het meesterlijk viertal. Songs van gezamenlijke albums als ‘Crosby, Stills & Nash’ en ‘4 Way Street’ passeren de revue, maar ook nummers van soloalbums als ‘After The Gold Rush’ en ‘Harvest’ van Neil Young, ‘Manassas’ van Stephen Stills, ‘Songs For Beginners’ van Graham Nash en ‘If I Could Only Remember My Name’ van David Crosby.

Het belooft weer een theaterconcert van hoog niveau te worden, want zoals het Dagblad van Noorden schreef over ‘Déjà vu’’: “Sublieme ode aan CSN&Y (…) Het resultaat is een prachtavond.”

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: