Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Robin Borneman in Sugarfactory.

Concerttip dinsdag 30 januari: Robin Borneman in Sugarfactory

De Nederlandse muzikant en zanger Robin Borneman, ookwel ‘whiskey voice’, heeft de afgelopen vier jaar opgetreden voor miljoenen mensen in de Verenigde Staten als zanger bij het Trans-Siberian Orchestra. Dat heeft hem enorm beroemd gemaakt in Amerika, maar daarbuiten is hij een goedbewaard geheim gebleven. Tot nu toe dan: met het uitkomen van ‘Folklore II’, het tweede deel van zijn epische drieluik, krijgt het muzikantschap van Robin Borneman met de dag meer aandacht. Zijn sprookjesachtige, donkere folkrock neemt je mee op een zowel muzikale als lyrische reis: dat maakt het perfecte muziek voor bij de korte, koude winterdagen.
> Luister hier

Support: Maggie Brown
Ontstaan in 2011, heeft Amsterdamse gitaarband Maggie Brown inmiddels twee albums op hun repertoire staan. Debuutalbum ‘Maggie Brown’ wordt, dankzij de zware, gelaagde gitaar melodieën, ook wel een “ode aan de melancholie” genoemd. In de zomer van 2017 bracht de band haar tweede album, ‘Another Place’ uit. Opgenomen in de “vintage-hemel” van de befaamde Jan Schenk verkiest de band nu melodie boven melancholie en combineren ze het beste van de Californische jaren ’70 en de Europese nineties.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: